Acadèmia d’idiomes a Igualada

Empreses

La nostra acadèmia d’idiomes està situada a Igualada i està preparada per a l’organització de cursos per a empreses de forma general i i enfocats a negocis. Ens desplacem als centres de treball.

nens

A la nostra acadèmia d’idiomes ens adaptema cada etapa escolar i a la metodologia de cada col·legi. Realitzem activitats extraescolars a la mateixa escola per a més comoditat.

Joves i Adults

Sabem de la importància de conèixer bé els idiomes tant a la vida particular com a l’àmbit laboral. Aprendre un idioma a qualsevol edat és més fàcil que mai.

Exàmens oficials

És important tenir les millors certificacions i exàmens oficials per a un futur prometedor. Amb new york institute aconseguiràs els millors resultats.

Professors

Natius o Bilingües

Tots els nostres professors tenen una àmplia experiència en l’ensenyament d’idiomes.

Grups

reduïts

Els alumnes s’organitzen per nivell i sempre amb classes presencials.

Horaris

Flexibles

Ens adaptem als horaris i desplacem els nostres professors si cal.

Aprenentatge

Divertit

El nostre mètode cerca que l’idioma s’aprengui de forma lúdica i atractiva.

Empreses

NYI disposa d’una metodologia exclusiva per determinar no només el nivell de competències lingüístiques dels nostres clients, sinó també exactament quines parts de l’anglès necessiten per millorar.

Juntament amb el nivell analitzat, fem un programa d’estudi a mida per a cadascun dels estudiants. El programa d’estudi ens permet també conèixer el cost final i el temps requerit per assolir els objectius en anglès.

Nens

La importància de l’anglès en les habilitats i les notes dels nostres fills és indiscutible. Al NYI considerem aquesta qüestió una gran responsabilitat i la nostra identitat docent ho reflecteix: els continguts de les nostres classes estan estructurats d’acord amb el Marc Europeu Comú sobre llengües, els requisits de la llei de Bolonia i amb els continguts dels exàmens oficials més reconeguts : Cambridge University Examination Services, Trinity college London i TOEFL. L’itinerari formatiu es desenvolupa de forma progressiva, involucradora i entretinguda per aconseguir una memorització a llarg termini de les matèries. Els objectius de la matèria seran presentats en tres formats diferents durant les classes: una presentació clara per després passar a la pràctica i aplicació a través de jocs, cançons i exploració, per exemple.

Realitzem un seguiment exhaustiu de l’evolució de cada estudiant tant mitjançant l’estudi a casa com mitjançant informes i donem assessorament gratuït en relació amb els exàmens oficials més rellevants. El nostre sistema d’avaluació exclusiu ens permet conèixer en quin punt està en cada moment en el procés d’aprenentatge el vostre fill i recomanar-vos el més aconsellable per continuar avançant.

Joves i Adults

Per als estudiants que necessitin mantenir el seu nivell d’anglès oferim classes divertides, interessants i motivadores: aclarir dubtes sobre gramàtica, descobrir nous grups de vocabulari i aprenentatge sobre com intercanviar informació i expressió oral amb els professors i amb la resta de companys de classe a través dels treballs en grup. Aquestes classes són fàcilment combinables amb els exàmens oficials en cas que decidiu afrontar aquest autèntic repte.

La mida dels nostres grups (de 6 a 9 estudiants) permet una òptima participació i involucració així com una excel·lent atmosfera. Vine i prova una classe gratuïtament i… ho comprovaràs!

Exàmens oficials

Pels vostres estudis, per a la feina, com a repte! Preparació per a qualsevol dels principals exàmens oficials amb New York Institute:

  • Cambridge Young Learners, KET, PET, FCE, CAE & CPE
  • Trinity GESE & ISE
  • IELTS
  • TOEFL

Coneixem tots i cadascun dels exàmens, les diferències i el més adequat per a cada estudiant a cada estadi del seu procés d’aprenentatge de l’anglès/edat o necessitats per a qualificacions oficials.

Coneixem els continguts exactes i les habilitats requerides per a cada examen i cada nivell, així com les tècniques específiques i la motivació que necessiten a cada moment. Amb el nostre expert assessorament tindreu les millors oportunitats de superar l’examen escollit a la primera!

El nostre sistema d’avaluació exclusiu ens indicarà amb precisió el nivell adequat d’examen i coordinarem el procés d’inscripció als exàmens per a la vostra tranquil·litat.

Desplaça cap amunt