Estudia i viu la llengua anglesa a l’estranger.

A New York Institute estem orgullosos de poder oferir i recomanar els serveis dels nostres contrastats col·laboradors de confiança:

InterWay és una empresa fundada el 1980 i dedicada durant els darrers 40 anys a enviar milers d’estudiants a l’estranger per estudiar idiomes. Des d’aleshores, el nostre objectiu primordial és oferir a nens, joves i adults una experiència segura i profitosa.

Som la primera empresa nacional dins del nostre sector a obtenir la certificació del seu Sistema de Qualitat, segons la norma ISO 9001:2000 per AENOR. A més, pertanyem a ESS (European School Service) i ASEPROCE (Associació Espanyola de Promotors de Cursos d’Idiomes a l’Estranger), de la qual som membres fundadors.

La nostra missió és oferir solucions enfocades a facilitar l’aprenentatge d’idiomes, així com potenciar els processos de maduresa i autonomia de nens i joves mitjançant un aprenentatge experiencial a l’estranger. Els nostres valors inclouen l’excel·lència en el servei, la professionalitat, la transparència, la proximitat i la col·laboració amb els alumnes i els seus pares per fomentar autonomia i maduresa.

Treballem només amb organitzacions, escoles i personal seleccionat. Dissenyem programes amb activitats de lleure i culturals que faciliten la convivència i intercanvi amb famílies i estudiants d’altres nacionalitats. Tot plegat genera l’experiència perfecta d’idiomes i d’aprenentatge per a l’alumne.

Enviar joves a l’estranger és la nostra responsabilitat més gran. La confiança que cada pare i mare dipositada en nosaltres ens omple d’orgull, però també suposa un compromís. El nostre equip de coordinadors, monitors i staff té com a principal objectiu fer que el teu programa sigui una experiència inoblidable.

Per a més informació, entra a la pàgina web d’InterWay:

Any Acadèmic a l’estranger: https://www.interway.es/cursos/academicos/

Cursos d’Estiu per a joves: https://www.interway.es/cursos/jovenes/

Cursos d’Idiomes per a Adults: https://www.interway.es/cursos/adultos/

Demana’ns assessorament perquè t’ajudem a trobar el curs més adequat per a tu!

Desplaça cap amunt