Traducció i interpretació

Ve a Barcelona?

Necessita un intèrpret? Qualsevol que sigui la seva situació si està visitant Catalunya o si viu a Barcelona i necessita un intèrpret, us podem ajudar: cites mèdiques, reunions de negocis i visites turístiques.

Traduccions d’idiomes: anglès, espanyol, català.

Som especialistes en serveis d’intèrpret per a convencions, fires, esdeveniments, reunions de negocis, reunions de treball, cites oficials, cites a metges, trobades amb empreses… tant de l’anglès com del castellà com del català.

Si sou un empresari d’aquí que rebeu gent de l’estranger a la vostra empresa i necessiteu que us ajudin a les reunions i a les traduccions, nosaltres venim i us fem d’intèrprets.

O si sou una persona de fora que viatja a Barcelona o voltants per visitar empreses i necessita ajuda d’un intèrpret a les reunions, aquí estem nosaltres per ajudar. En qualsevol mena de situació. Si vostè és una persona que ve a la ciutat o als voltants per visitar o ha d’acudir a una cita oficial o qualsevol tipus de trobada que requereixi ajuda, nosaltres venim i fem d’intèrprets amb total confidencialitat a la cita o a la reunió i ajudem amb traducció simultània. El nostre intèrpret cara a cara farà que la reunió o cita que tingui sigui tan reeixida com sigui possible ajudant a traduir al moment amb la màxima exactitud.

L’opinió de tots els clients és que amb New York institute trobareu un servei d’alta qualitat d’intèrpret a Barcelona o a qualsevol part de Catalunya o d’Espanya amb més discreció.

Els nostres intèrprets viatgen allà on necessiteu ajuda. I s’adapten al tema que vostè necessiti, tant si és tècnic, com de negocis, com a metge… no importa la situació, som aquí per traduir al moment, fer d’intèrprets i ajudar al màxim, també fins i tot en les gestions que posteriorment siguin necessàries .

Així que si viatgeu a Barcelona o Catalunya i no domineu el català o el castellà, nosaltres venim i fem d’intèrprets en el moment i el lloc i amb la màxima discreció.

Conèixer Barcelona

Per gaudir de Barcelona. Barcelona és una ciutat ideal per a vacances, o per fer negocis. És un lloc d’importants fires i congressos. 

Barcelona Negocis

Informació Addicional

Temps a Barcelona
Pronòstic propers 5 dies

El tiempo – Tutiempo.net

Enllaços d’interès

Alguns enllaços interessants per veure i gaudir de la ciutat de Barcelona i els seus voltants.

Si necessites informació sobre allotjaments, restaurants, lleure, o el que necessitis, pots veure en els següents links:

Desplaça cap amunt