Classes d’anglès per a adults i joves

Motivació, pràctica les teves habilitats en anglès.

Per als estudiants que necessitin mantenir el seu nivell d’anglès oferim classes divertides, interessants i motivadores: aclarir dubtes sobre gramàtica, descobrir nous grups de vocabulari i aprenentatge sobre com intercanviar informació i expressió oral amb els professors i amb la resta de companys de classe a través dels treballs en grup. Aquestes classes són fàcilment combinables amb els exàmens oficials en cas que decidiu afrontar aquest autèntic repte.

La mida dels nostres grups (de 6 a 9 estudiants) permet una òptima participació i involucració així com una excel·lent atmosfera. Vine i prova una classe gratuïtament i… ho comprovaràs!

Informació Addicional

El mètode de les classes fa èmfasi en l’ensenyament de l’anglès en tots els aspectes.

Treballem a fons la lectura (Reading), l’escriptura (writing) la part oral… (listening/speaking) intentem ajudar i ensenyar tots els aspectes de la llengua al màxim.

Fem pràctica a classe amb exercicis, tant en grups petits d’alumnes, com en parelles per treballar a fons les expressions, el vocabulari, els temes de tota mena, naturalesa, tecnologia,… al New York Institute tu pots aprendre molt bé l’anglès i molt més que això, tot allò que envolta l’aprenentatge d’una llengua, la seva cultura, i tot allò que significa.

Tenim gent de totes les edats que venen a aprendre anglès, des dels més joves fins als més grans, el ritme de les classes és dinàmic i el temps passa molt de pressa, les classes són molt divertides i es treballa de valent aprofitant el temps al màxim.

Per estar segurs que fem les coses de la millor manera possible i que els estudiants estan contents, passem unes entrevistes de forma periòdica, són anònimes i l’estudiant pot expressar allò que vol que es millori i què pensa. Val a dir que els comentaris sempre són molt positius i la gent ve aquí molt contenta amb els resultats del que aprenen.

Oferim la possibilitat de presentar-se a exàmens oficials també a la nostra escola, al NYI cuidem i aconsellem, guiem i orientem de com arribar a l’examen i què cal fer per anar a l’examen oficial, donem totes les eines necessàries per anar l’examen i aprovar-lo amb un molt bon resultat.

YOUNG LEARNERS

Anglès per a nens de 4 a 13 anys

Dinamisme – relevància – futur

La importància de l’anglès en les habilitats i les notes dels nostres fills és indiscutible. Al NYI considerem aquesta qüestió una gran responsabilitat i la nostra identitat docent ho reflecteix: els continguts de les nostres classes estan estructurats d’acord amb el Marc Europeu Comú Europeu sobre llengües, els requisits de la llei de Bolonya i amb els continguts dels exàmens oficials més reconeguts : Cambridge University Examination Services, Trinity College London i TOEFL. L’itinerari formatiu es desenvolupa de forma progressiva, involucradora i entretinguda per aconseguir una memorització a llarg termini de les matèries- probablement Els objectius de la matèria seran presentats en tres formats diferents durant les classes: una presentació clara per després passar a la pràctica i aplicació a través de jocs, cançons i exploració, per exemple.

Realitzem un seguiment exhaustiu de l’evolució de cada estudiant tant mitjançant l’estudi a casa com mitjançant informes i donem assessorament gratuït en relació amb els exàmens oficials més rellevants. El nostre sistema d’avaluació exclusiu ens permet conèixer en quin punt està en cada moment en el procés d’aprenentatge el vostre fill i recomanar-vos sobre allò més aconsellable per continuar avançant.

Informació addicional:

El nostre mètode d’ensenyament de l’anglès està basat en el que es coneix per “Edutainment”, és una combinació de tècniques per a la classe que ajuden a mantenir l’interès de l’alumne al màxim, fomentem la participació dels nens de forma real i oral a la classe, nosaltres creiem que l’important és la qualitat de les classes i no massa quantitat d’informació, cal donar qualitat als nens, tant en el material com en la forma d’explicar-ho i ensenyar-ho, sabem que amb material clar, divertit i concret els nens aprendran i ho podran utilitzar. Ensenyem els nens a deduir les coses pel context ia interactuar usant l’anglès al màxim.

Som experts en el que es coneix per  Common European Framework és a dir, sabem el que els nens i adolescents necessiten a nivell europeu per al seu futur i el que cal que els nens aprenguin a cada edat i fem tot el possible perquè ho aconsegueixin.

Tenim uns objectius molt clars de com ensenyar la gramàtica, el vocabulari i tots els coneixements de l’anglès perquè els infants i adolescents aconsegueixin un molt bon nivell de l’idioma que necessitaran tant per al seu futur.

Nens, adolescents, joves, adults, grans… tinguis l’edat que tinguis pots aprendre anglès!
Nosaltres comencem a ensenyar anglès als més petits (a partir de 3 anys) i no parem fins als més grans.

A més, impartim classes a empreses locals, centres públics, hospitals i altres escoles, oferint programes d’ensenyament de curta i/o llarga durada.

Pel que fa a les classes, es treballa en grups reduïts de màxim 7-8 alumnes, perquè tothom pugui parlar, participar i millorar. En totes s’utilitza el material d’ensenyament més actualitzat i combinat amb un ampli ventall d’activitats, donant especial rellevància als speakings.

Creiem que emfatitzant l’anglès parlat ajudem a millorar en tota mena de converses que podem trobar a la vida diària.

Desplaça cap amunt