Classes d’anglès per a empreses

NYI disposa d’una metodologia exclusiva per determinar no només el nivell de competències lingüístiques dels nostres clients, sinó també exactament quines parts de l’anglès necessiten per millorar.

Juntament amb el nivell analitzat, fem un programa d’estudi a mida per a cadascun dels estudiants. El programa d’estudi ens permet també conèixer el cost final i el temps requerit per assolir els objectius en anglès.

El NYI pot informar els nostres clients sobre el cost i la durada necessaris per assolir objectius demostrables.

Treballem conjuntament amb els departaments de recursos humans o directament amb els estudiants per identificar i acordar les necessitats reals dels nostres clients.

També oferim preparació i assessorament específic per a Cambridge i Trinity Business English exams (BEC, SEW’s).

Contacta amb nosaltres gratuïtament per a informació sense compromís avui mateix.

Informació addicional

Les classes a la nostra acadèmia New York institute poden donar-se a la nostra escola o anar a la vostra empresa, no tenim problema a desplaçar-nos allà on estigui la vostra empresa. Les classes poden ser un a un a nivell privat o en grups petits, ens adaptem a les necessitats de cada cas fent-ho el més personalitzat possible i adaptant-nos a cada situació (podem ajudar en cas d’empreses que necessiten anglès tècnic, o per assistir a fires, o exhibicions, situacions de negocis de tot tipus)

El contingut de les classes el dissenyem en funció de les necessitats de cada cas i de cada empresa en concret, podem ensenyar anglès tècnic i específic si cal, a nivell de dret, arquitectura, enginyeria, etc.

El nostre objectiu és arribar a tot allò que el client ens demani i necessita per a cada cas i empresa i també treballem amb la fundació Tripartita

Desplaça cap amunt