Exàmens oficials

Pels vostres estudis, per a la feina, com a repte! Preparació per a qualsevol dels principals exàmens oficials amb New York Institute:

  • Cambridge Young Learners, KET, PET, FCE, CAE & CPE
  • Trinity GESE & ISE
  • IELTS
  • TOEFL

Coneixem tots i cadascun dels exàmens, les diferències i el més adequat per a cada estudiant a cada estadi del seu procés d’aprenentatge de l’anglès/edat o necessitats per a qualificacions oficials.

Coneixem els continguts exactes i les habilitats requerides per a cada examen i cada nivell, així com les tècniques específiques i la motivació que necessiten a cada moment. Amb el nostre expert assessorament tindreu les millors oportunitats de superar l’examen escollit a la primera!

El nostre sistema d’avaluació exclusiu ens indicarà amb precisió el nivell adequat d’examen i coordinarem el procés d’inscripció als exàmens per a la vostra tranquil·litat.

També podeu consultar la nostra taula d’equivalència d’exàmens i els seus nivells corresponents.

NEW YORK INSTITUTE Table of official exam equivalencies and competences COPYRIGHT 2014
CEF LevelCompetence levelTrinity GESETrinity ISECambridge ExamsIELTSTOEFL iBIT
C 2Proficient user12ISE 4Certificate in Proficient English9 & 10120
C 1.2Pre-proficient11ISE 38110
C 1.1Advanced user10ISE 3Certificate in Advanced English7, 7,5
B 2.3Pre-advanced9ISE 2687 – 109
B 2.2Independent user8ISE 2First Certificate5,5
B 2.1Intermediate7ISE 25
B 1.2Pre-intermediate6ISE 1Preliminary English Test4,557 – 86
B 1.1Elementary +5ISE 14
A 2.2Elementary4ISE0Flyers / Key English Test30 – 56
A 2.1Beginner +3ISE 0Movers2
A 1.2Beginner2Starters1
NEW YORK INSTITUTE Desirable age / competence guide COPYRIGHT 2014
LevelDesirable age
C 2 Proficient user18 – adult
C 1 Advanced user18 – adult
B 2 Independent user13, 14, 15 & 16
B 1 Pre-intermediate12, 13 & 14
A 2 Elementary10,11
A 1 Beginner8, 9 & 10

Informació addicional

Per què és necessari i important fer exàmens oficials en anglès? Doncs perquè el fet de poder tenir una titulació oficial és molt útil, és una prova real d’on hem arribat fins ara, del que sabem, i del que hem assimilat durant aquest temps d’aprendre l’idioma, i és una forma de demostrar-ho, el fet de poder tenir una nota oficial reconeguda a nivell mundial és molt bo, és molt positiu per poder afegir-lo al CV de cada persona. Moltes vegades en anar a buscar feina es demana que la persona candidata tanqui una titulació oficial, i si no en té, per més que es pugui demostrar que el nivell és Bé, potser corre el risc de no poder aconseguir el treball desitjat. Hi ha aplicacions de Treball on aquestes certificacions oficials són un requisit indispensable per demostrar que s’ha aconseguit el nivell.

També es demanen aquestes titulacions a l’hora d’aplicar per entrar a la universitat. Avui ja s’exigeix que l’estudiant hagi aconseguit un nivell mínim d’anglès, normalment es demana un B1.2, i la majoria de vegades es demana un B2, el Pet o el FCE, el Pet és el B1 i el B2 és el First Certificate. Això és allò que s’acostuma a exigir.

Per aquesta raó a la nostra escola ajudem totes les persones que vulguin aprendre anglès arribant a aconseguir un objectiu concret i un examen oficial amb la titulació corresponent al nivell que ha arribat cadascun. Pas a pas es va aprenent i es va aconseguint arribar a cadascun dels nivells.

Anar a un examen oficial i aprovar-lo és una gran satisfacció personal, és una demostració que tot l’esforç ha valgut la pena i ara en tenim una prova, un resultat que certifica fins on hem arribat. És una bona inversió en un mateix.

Si necessites informació de com anar a un examen oficial i de quins tipus d’exàmens existeixen avui dia nosaltres t’informarem de tot, hi ha diversos sistemes, el de Cambridge, el de Trinity… els hem explicat aquí a una taula, i estarem contents de aclarir dubtes al respecte.

També donem la informació dels passos que cal seguir per anar a l’examen, el lloc, els preus, tot el necessari.

Desplaça cap amunt